Vi är här för att hjälpa till

Vi är bra på att hitta lösningar

Visst låter en cykelpool som lösningen på många av dina problem? Vi håller med. Men frågor uppstår ändå, och här finns svaret på de vanligaste.

 • För vem är Cykelpoolen?

  arrow button
  Vi är till för alla som känner att de skulle ha nytta av en cykelpool. Det kan vara fastighetsbolag som saknar tillräckligt med parkeringsplatser, bostadsrättsföreningar som söker en smidig transportlösning, arbetsgivare som vill erbjuda sina anställda gröna och hälsosamma alternativ eller föreningar och klubbar i rörelse. Faktum är att vi är en lösning för alla som söker ett problemfritt, modernt alternativ.
 • Vilka cyklar finns i en cykelpool?

  arrow button
  Vi anpassar varje cykelpool efter dina behov, men utgår ifrån elcyklar med lågt insteg och el-lådcyklar som gör det möjligt att skjutsa barn och storhandla. Vilka modeller och hur många som behövs kommer vi fram till tillsammans.
 • Vem sköter cyklarnas service och underhåll?

  arrow button
  Det gör vi. Cykelpoolen ser till att cyklarna servas, att systemet fungerar och att däcken är pumpade. Tjänsten är problemfri för dig som cykelpoolsinnehavare.
 • Varför elcyklar?

  arrow button
  Vi bryr oss om miljön, och den generella uppfattningen i Sverige är att elcykeln är det enda fullgoda alternativet till bil. Med elassistans är det möjligt att ta sig längre sträckor utan att bli svettig eller andfådd.