En cykelpool för en hållbar framtid

Genom att installera en cykelpool i din fastighet bidrar du till en hållbar framtid och erbjuder extra service till dina hyresgäster. Och eftersom tillgång på cykelpool kan reducera p-tal vid nybyggnation kan du också spara pengar.

Kontakta oss

Tre enkla steg för att starta en cykelpool

BEHOVSANALYS & FÖRUTSÄTTNINGAR

Vi tar tillsammans med dig fram ett startupplägg, utifrån dina behov och förutsättningar.

INKÖP & INSTALLATION

Nu tar vi hand om resten. Vi köper in cyklar och eventuella tillbehör. När det är dags för leverans ser vi till att cyklarna är på plats, skyltar är uppe och aktiviteter för användarna planerade.

SERVICE & UNDERHÅLL

När cykelpoolen är lanserad ser vi till att cyklarna är tillgängliga och utför service regelbundet. Inget extraarbete för er!

Fördelar för dig som fastighetsaktör

Spara pengar
Genom att erjuda en cykelpool i din fastighet kan du i många fall sänka p-talet, det innebär att du inte behöver bygga lika många parkeringsplatser som det står angivet i bygglovet. Vi hjälper dig att tolka reglerna i utlysningen och sätter samman en mobilitetsplan för ditt projekt.

Uppfyll kraven
I vissa nybyggnationsprojekt finns det krav på byggherren att tillhandahålla en mobilitetslösning. Fastighetsknutna elcykelpooler är en praktisk och hållbar lösning. Vi bistår med behovsanalys, sköter installation och underhåll samt tar fram kommunikationsmaterial.

Lastcykelpool i Ebbepark, Linköping

I mars 2022 installerades en ellastcykelpool i det nya bostadsområdet Ebbepark i Linköping. Det unika med den här ellastcykelpoolen är att både företag och boende i området delar på cyklarna. På så vis kan användargraden höjas.

Göteborg, Bostads AB Poseidon

Poseidon och Pedalink har ett välfungerande och bra samarbete. Vi har kontinuerliga avstämningsmöten där vi tillsammans hanterar frågor och liknande som dyker upp löpande. För att nå ut till användarna på bästa sätt behövs både digital och fysisk marknadsföring som vi hjälps åt med.

Så funkar det i praktiken

Vi tar tillsammans fram upplägget för just din cykelpool, utifrån dina behov och förutsättningar. Sedan kan du lämna över till oss.

Du betalar en uppstartskostnad för att komma igång med cykelpoolen, och därefter en månadshyra för cykel, service, system och support under hela avtalstiden. Användarna betalar en cykelhyra när de använder cykelpoolen.

Uppstart
Vi monterar och installerar cyklar och tillbehör i ditt cykelrum. Du behöver bara se till att cykelrummet är tillgängligt till markplan, att cyklarna kommer igenom dörrarna och att det finns internetuppkoppling.

Löpande månadskostnad
Cykelhyra, service, system och support debiteras månatligen under avtalsperioden.

Cykelhyra
Användarna bokar, låser upp och betalar för sin cykelhyra i vår app. Inga cykelnycklar att hålla koll på, dubbelbokningar att hantera eller försvunna almanackor. Allt sköts smidigt på vår digitala plattform.

Kontakta oss direkt

Behöver ni underlag för att börja påverka? Behöver ni vägledning för att kunna ta beslut? Behöver ni offert för att visa upplägget? Vi tar gärna fram en offert eller svarar på era funderingar.

Kontakt oss direkt. Ring eller skicka ett email. Tillsammans kan vi göra skillnad.

 • Elena Paanalahti
  Affärsutvecklare med fokus sälj med smittande energi som brinner för att flera ska börja trampa.
  Tel: 079-102 18 13
  E-post: elena@pedalink.se

 • Eric Sjögren
  Mobilitetsspecialist och cykelfantast, leverans- och supportansvarig logistikingenjör med fokus på hållbarhet och framtidens samhälle.
  Tel: 070-525 63 69
  E-post: eric@pedalink.se

 • Anna Barkfeldt
  VD som drivs av att ständigt utveckla smarta, hållbara lösningar som skapar värde. Övertygad om att dans är ett sätt att öka rummet.
  Tel: 0739-33 82 74
  E-post: anna@pedalink.se

 • Sara Vennström
  Försäljningschef med passion för hälsa och hållbarhet. Just nu föräldraledig. Kontakta Elena vid frågor kring cykelpooler.
  Tel: 070-
  E-post: sara@pedalink.se