Smart vardag

Det fina med cykelpooler är att de är till för alla, oavsett om du är medlem i en bostadsrättsförening, äger fastigheter, har befogenhet att ta beslut på jobbet eller bara gillar att ta dig fram på cykel.

Är du en smart fastighetsägare?

Hållbart resande kommer aldrig att gå ur tiden. Det kommer inte de ständigt ökande hållbarhetsmålen som fastighetsbolag måste leva upp till heller.

I moderna samhällen är det ofta brist på parkeringsplatser och områden skapas för cykel snarare än bil. Mobilitet är en förutsättning för att människor ska kunna bo i ett område, och cykelpooler är lösningen. Cyklarna är dessutom en effektiv reklamkanal som genererar goodwill. Är du intresserad av gröna transportmedel kan du kontakta oss.

Kontakta oss

Är du en medveten bostadsrättsförening?

Parkeringsplatser i all ära, men de räcker sällan till. En cykelpool fyller samma funktion men tar mindre plats och är tillgänglig för fler personer.

En cykelpool är ett hälsosamt val som gynnar närmiljön. En bostadsrätt med cykelpool är ett attraktivt försäljningsargument och cykel är dessutom ett snabbt och smidigt sätt för människor att ta sig fram i städer. Som medlem i en bostadsrättsförening kan du kontakta Cykelpoolen för mer information om hur din förening kan bli med cykelpool.

Kontakta oss

Är du en miljövänlig arbetsgivare?

Attraktiva arbetsgivare erbjuder hållbarhet i alla led.

Genom att erbjuda hållbara och hälsosamma transportmedel för anställda på stripade cyklar får företaget både räckvidd och årsredovisning med minskad miljöpåverkan. Cyklarna är billig och effektiv marknadsföring, och företaget förknippas med miljömedvetenhet. Cykelpoolen är en problemfri tjänst som ersätter resor med bil. Tycker du att din arbetsplats borde förse sig med en smidig cykelpool kan du kontakta Cykelpoolen för att få all information.

Kontakta oss

Eller gillar du bara att cykla?

Då är du faktiskt helt rätt person.

Brinner du för miljön eller för hälsosamma alternativ i vardagen, eller tillhör du den allt större grupp människor som tröttnat på att leta p-plats eller rentav valt bort bil? Vi kan förse dig med all nödvändig information och mängder av argument till varför din arbetsplats, klubb, förening eller fastighetsägare borde investera i en cykelpool.

Kontakta oss

Kontakta oss direkt

Behöver ni underlag för att börja påverka? Behöver ni vägledning för att kunna ta beslut? Behöver ni offert för att visa upplägget? Vi tar gärna fram en offert eller svarar på era funderingar.

Kontakt oss direkt. Ring eller skicka ett email. Tillsammans kan vi göra skillnad.

 • Elena Paanalahti
  Affärsutvecklare med fokus sälj med smittande energi som brinner för att flera ska börja trampa.
  Tel: 079-102 18 13
  E-post: elena@pedalink.se

 • Eric Sjögren
  Mobilitetsspecialist och cykelfantast, leverans- och supportansvarig logistikingenjör med fokus på hållbarhet och framtidens samhälle.
  Tel: 070-525 63 69
  E-post: eric@pedalink.se

 • Anna Barkfeldt
  VD som drivs av att ständigt utveckla smarta, hållbara lösningar som skapar värde. Övertygad om att dans är ett sätt att öka rummet.
  Tel: 0739-33 82 74
  E-post: anna@pedalink.se

 • Sara Vennström
  Försäljningschef med passion för hälsa och hållbarhet. Just nu föräldraledig. Kontakta Elena vid frågor kring cykelpooler.
  Tel: 070-
  E-post: sara@pedalink.se