Cykelpoolen på Högsbogatan 41‑49

En cykelpool innebär att du tillsammans med dina grannar delar på elcyklar. Cyklarna hittar du i ett cykelrum på markplan. Bokning av cyklarna görs i en app och när du är klar med din bokning kommer cykelhyran dras från ditt registrerade betalkort. Cykelpool är ett hållbart mobilitetsalternativ för att ta sig till olika platser och utföra ärenden, för att exempelvis storhandla. En cykelpool är ett sätt för dig att vara delaktig i förflyttningen mot ett mer hållbart samhälle.

Var finns cykelpoolen?

Du hittar cykelpoolen i cykelrummet bakom den stora gråa dörren som vätter ut mot Högsbogatan mitt i fastigheten. För att ta dig in i cykelrummet måste du ha med din nyckeltagg. Väl inne i rummet har du instruktionsskyltar med QR-kod ovanför laddskåpet till höger. Fortsätter du längre fram ser du en 3-hjulig lådcykel av märket Babboe till vänster mot väggen samt tre elcyklar i cykelstället mittemot, märkta med "Pedalink"-logga på bakre stänkskärm.

Så funkar det

Det ska vara enkelt att starta. Det ska vara enkelt att ta sig runt och det ska vara enkelt att avsluta.

1. Registrera dig

Ladda hem appen Pedalink och registrera dig som användare.
Scanna därefter QR-kod som du hittar på instruktionsskylten inne i cykelrummet för att koppla dig till rätt cykelpool.

2. Påbörja cykeltur

I appen hittar du funktionerna för att boka en cykel och för att låsa upp cykeln.
Via din bokning får du därefter en kod till laddskåpsluckan där batteriet finns.

3. Avsluta cykeltur

När du cyklat klart ställer du bara tillbaka cykeln i förrådet, låser den och sätter in batteriet i laddskåpet på laddning igen.

Visst låter en cykelpool som lösningen på många av dina problem? Vi håller med. Men frågor uppstår ändå, och här finns svaret på de vanligaste.

 • Hur mycket kostar det att hyra en cykel?

  arrow button
  Elcykel - 30 kr/h & Lastcykel - 40 kr/h Under året har vi olika kampanjer vilket du kan hålla utkik efter på vår instagram-sida @pedalink_sverige.
 • Felanmälan

  arrow button
  Har du problem med att registrera dig, bokning eller något som är fel/sönder på cyklarna, är du välkommen att kontakta oss på info@pedalink.se eller 010‑7500993
 • Att hyra cykelvagnen

  arrow button
  Cykelvagnen kan du koppla på dom tre elcyklarna som du hittar i cykelrummet märkta med "Pedalink"-logga. Det finns en adapter fäst i bakhjulsnavet som du skjuter cykelvagnen på och låser fast med en sprint. För att använda cykelvagnen på din privata cykel måste du beställa och montera fast en egen adapter på din cykeln. Beställ adapter här
 • Hur du kommer igång

  arrow button
  1. REGISTRERA DIG
  Ladda hem appen Pedalink och registrera dig som användare. Scanna därefter QR-kod som du hittar på instruktionsskylten inne i cykelrummet för att koppla dig till rätt cykelpool.

  2. PÅBÖRJA CYKELTUR
  I appen hittar du funktionerna för att boka en cykel och för att låsa upp cykeln. Via din bokning får du därefter en kod till laddskåpsluckan där batteriet finns.

  3. AVSLUTA CYKELTUR
  När du cyklat klart ställer du bara tillbaka cykeln i förrådet, låser den och sätter in batteriet i laddskåpet på laddning igen. Avsluta bokningen i appen.
 • Support

  arrow button
  Har du problem med din bokning eller svårt att låsa cykeln? Inga problem! Vi finns här för dig under vardag från 07.00 till 21.00 samt helger från 08.00 till 20.00. Hör av dig till oss på 010‑7500993 så hjälper vi dig.

Vad är en elcykel?

En elcykel är en vanlig cykel med en elmotor som hjälper till. Elmotorn kan gå max 25 km/h och du måste trampa för att få hjälp. Du får cykla på cykelbanor och bilvägar. Håll till höger och glöm inte använda hjälm.

Under vinterperioden utrustas cyklarna med vinterdäck för en tryggare cykeltur. Cyklarna är försedda med reflex och ringklocka för att göra din resa säker.

Vill du bli vår nästa ambassadör?

Är du lika mycket cykelfantast som vi och brinner för att få dina grannar att se fördelarna med en delad cykelpool? Härligt! I våra cykelpooler erbjuder vi reducerat pris för våra cykelambassadörer som hjälper oss att informera sina grannar, sprida cykelglädje, pumpa däck och mycket mer.

Intresserad av att bli ambassadör? Kontakt oss på info@pedalink.se!