top of page
Pedalink_ChristopherLanaway_22_10_13-Lr 2.jpg

DELA CYKLAR

En cykelpool innebär att flera personer delar på ett fåtal cyklar. På så vis sparas jordens resurser,  dessutom sparar användarna tid & pengar. Som bonus återupptäcker många glädjen med att cykla!

HÄMTA & LÄMNA CYKELN DÄR DU BOR

Fastighetsknutna cykelpooler

En cykelpool innebär att ett antal cyklar ställs i ett cykelrum som ett visst antal människor har tillgång till, det kan vara boende i en fastighet eller anställda på ett företag. Eller både ock. Genom ett bokningssystem i app-format kan användaren boka en cykel, och när det är dags att börja trampa hämtar man cykeln i cykelrummet. När man är klar ställer man tillbaka den på samma plats. Cyklarna tas omhand av kunnig service-personal, och är alltid redo för nya äventyr.

 

Cykelpooler är en service som möjliggör fler hållbara och hälsosamma mobilitetsalternativ för dina hyresgäster eller dina medarbetare.

Vi tar hand om allt

SMIDIG HELHETSLÖSNING

Kom igång med en cykelpool i din fastighet

Det finns många sätt att designa en cykelpool på. Vår helhetslösning innefattar behovsanalys, inköp, installation, digital plattform och aktiverade anvädnare. Med andra ord ser vi till att cykelpoolen installeras på ett bra sätt, kommunicerar med användarna och ser efter cyklarna. Inget krångel, bara smidigt & hållbart!

BOKA, LÅS UPP & BETALA CYKELHYRA I APPEN

Hur cykelpoolen funkar i praktiken

Genom kommunikation, demodagar och skyltning blir de potentiella användarna informerade om cykelpoolens existens. Efter registrering på hemsidan är det bara att ladda hem appen och börja trampa. Cyklarna står redo för nya äventyr med fulladdat batteri. 

Börja trampa

bottom of page